Winnen?

Like onze Facebook pagina, deel ons festival en geef je op voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

Op 22 september 2018 trekken we een winnaar! 

Mooi Gorinchem!

In vroegere tijden bracht de beroepsvaart levendigheid en welvaart in het waterrijke Gorinchem. Nu is de Lindehaven in de oude binnenstad een ideale plaats voor de pleziervaart.

Vanaf de 85 ligplaatsen wandel je zo de stad in of maak je een mooie vaartocht in de omgeving. Geen eigen boot? Met de regionale veerdienst Riveer verken je Gorinchem en de Vestingsdriehoek comfortabel vanaf het water! Fietsers en wandelaars pikken een terrasje met uitzicht op de haven of nemen een frisse duik bij Strandje Buiten de Waterpoort.

Lekker relaxen en shoppen in Gorinchem.

Op de gezellige terrassen in Gorinchem is het goed toeven! Na een fietstocht, een historische wandeling of een museumbezoek kun je neerstrijken op de Grote Markt, aan de Lingehaven of op de Varkensmarkt. Of je nu kiest voor een drankje, lunch of diner, het is culinair genieten!

Ga zeker ook even shoppen in de Arkelstraat of op de Langendijk, me veel mooie spulletjes en exclusieve lekkernijen! En op 6 oktober veel LIVE Country muziek in theater De Vijfzinnen aan de Haarstraat 64 midden in het centrum!

 

Shoppen in de Graanbuurt!

Wanneer je liefhebber bent van brocante en andere snuisterijen? Dan kun je  in de weekend ook de herfstfair van de Graanbuurt net buiten Gorinchem in Giessenburg bezoeken! 

De Graanbuurt is een avontuur van ontdekken, beleven en inspiratie opdoen. Achter iedere historische gevel vind je een rijk aanbod van knuffelpandjes, mooie zaken en horecavoorzieningen. Hier kun je wegcijferen in de tijd van weleer, uren shoppen of neerstrijken op een van de terrassen. Maak kennis met de laatste trends op gebied van mode en alles voor en om je huis. De Graanbuurt is ook een eldorado voor de vintage verzamelaar, zoekers naar retro en struisers naar brocante! Wanneer je uitgeschopt bent kun je 's avonds heerlijk genieten van live muziek in Theater De Vijfzinnen in Gorinchem. Slapen is geen probleem, Gorinchem heeft veel gezellige hotels en B&B's.

Hip, happening, een heerlijk weekendje weg! 

Meer info: MooiGorinchem.nl en Graanbuurt.nl

TICKETS vanaf EUR 26,95 via:

Eventim.nl - Primera winkels - Deze website